täältä suunnalta. Kesä alkaa olla ohi ja se on mennyt nopeasti! Anteeksi kaikille blogini lukijoille jotka ovat joutuneet odottelemaan blogin päivitystä! Ja kiitos ihanista viesteistä, ne ovat kummasti piristäneet päiviä!
Kesä meni siis kotosalla ja perheen parissa, lomareissuja ei tehty, vaan keskityin tuohon puutarhan hoitamiseen:)

Laihdutus...se jäi kesällä taka-alalle eli vyötäröllä näkyy muutama lisäkilo:o Päätin jo kesän alkaessa että kesällä en todellakaan laske pisteitä, vaan elän päivän kerrallaan ja nautin. Eli on tullut ladattua akkuja kunnolla! En tiedä kuinka paljon kesän herkutteluista on kiloja tullut- mutta veikkaan ainakin viittä kiloa *punastelee* Painonvartijoihin palaan kahden viikon sisällä ja sitten kesäkilot ja muutkin kilot alkavat taas saada kyytiä kun tulee paluu arkeen. Jotain uutta harrastustakin olen mietiskellyt.

Kuukauden sisällä on kuollut kaksi läheistä ihmistä, joten niidenkin takia on varmasti tullut syöpöteltyä tunteisiin. Ja lisäksi nuorimmaiseni on sairastellut pitkin kevättä ja kesällä oireet paheni. Parin viikon päästä hän pääse magneettikuvaan joten toivottavasti viimeistään sitten saataisiin oireiden syy selville ja lapsi saisi hoitoa.

Mutta näihin mietintöihin...palaan pian- viimeistään kahden viikon sisällä ja alan lukemaan teidän muiden blogeja oikein urakalla. Voikaa hyvin!!