ehdin kirjoitella. Tämä kevät on ollut menemistä ja olemista, niin hyvässä kuin pahassakin. Hyväähän se, että olen saanut liikuttua loistavasti, kuntopyöräilyä, jumppaa, kävelyä... On ollut aivan ihania ilmoja, joten pihalla riittää kyllä hommaa. Lapset ovat vain sairastelleet kovasti, flunssaa, flunssaa ja flunssaa...Ja kun yksi tervehtyy niin toinen sairastuu. Nyt on ihan hyvä tilanne sairasteluiden suhteen, onneksi!

Tuli tuossa hiljan plussaviikkokin vaikka en ollut mitenkään repsahtanut. Mutta sittenpäs vasta repsahdin kun näin tuon plussan punnituksessa. Sinä iltana menikin sitten pizza, puolikas olut, karkkipussi, suklaata ja hieman taisi sipsiäkin mahaan mennä. Ja seuraavana aamuna kamala morkkis turvotuksen lisäksi... Seuraavalla viikolla sitten kuntoilin normaalia enemmän...

Tosiaan tuli sellainen olo että lyön hanskat tiskiin ja lopetan laihdutuksen. Mutta tässä aikaani asioita mietittyäni laihdutan edelleen. Tosin sillä erotuksella että joskus saa sortua! Tämä on kuitenkin vielä piiiiiiiitkä prosessi ja vie aikaa ja syö hermoja. Mutta itseni takia tämän teen, jotta on parempi elää ja toivottavasti elää terveellisempää elämää.

Kiitos ihanista kommenteista<3

Niin ja painoa on tippunut nyt....
-35kg!